HEAD
 • Ajánlatkérés
  Ajánlatkérés Kérje ajánlatunkat.
  Bővebben...
 • Tudnivalók
  Tudnivalók Hasznos tudnivalók. Amit mindenképpen érdemes tudnia.
  Bővebben...
 • Szolgáltatásaink
  Szolgáltatásaink Kérjük tekintse meg szolgáltatásainkat, majd az "Ajánlatkérés" - menüpont alatt kérjen ajánlatot az Ön számára szükséges feladat elvégzésére
  Bővebben...
 • Nem titok
  Nem titok Tőlünk kérdezték - mi válaszoltunk.
  Bővebben...

Kedves Látogató!

Ön az Abacus Könyvelő és Adótanácsadó iroda honlapját látogatta meg. 1991-ben alapított irodánk címe: Budapest, XIII. ker. Véső u. 6. Munkatársaink között adótanácsadók, mérlegképes könyvelők találhatók.

Kft-k, bt-k, egyéni vállalkozók, alapítványok és egyesületek, ügyvédi irodák, egyéni ügyvédek, társasházak valamint zrt-k könyvelési, adózási és társadalombiztosítási feladatainak ellátását végezzük, de vállaljuk magánszemélyek adózással, adóbevallással kapcsolatos problémáinak megoldását is.  

 • 1

2018 változások az adózásban - számlázó program 2017.11.28.


2018.július 1-től csak az adóhatósághoz bekötött számlázó programot lehet használni!

2018 második felétől a NAV már nem csak a pénztárgépek, hanem a számlázó programok elektronikus lekérdezésére is képes lesz. Ehhez a vállalkozásoknak olyan számlázó programot kell működtetniük, amely emberi közreműködés nélkül képes a NAV-val való kommunikációra. Számlázó programot legegyszerűbben az év elején érdemes váltani, ezért célszerű a jelenleg használt program fejlesztőjénél még 2017-ben érdeklődni a jövőbeni fejlesztésekről. Az online számlázó programok esetében az adatszolgáltatással kapcsolatos feladatok az online rendszer üzemeltetőjét terhelik.
© 2014 Abacus Consulting
webface logo footer